IsVærftets is

Velkommen til en verden af søde fornøjelser og forfriskende smagsoplevelser i vores hyggelige iscafé IsVærftet, hvor du vil blive mødt af duften af håndlavet is, frisk chokolade, kaffe og summen af glade gæster.

Glem alt om hverdagens stress og jag. Uanset om du er til en enkel isvaffel, eller en  overdådig IsVærftets Vaffel, har vi noget for enhver smag.
Slap af, nyd øjeblikket og lad lad vores iscafé være din oase hvor du kan nyde en skøn kombination af kvalitet, smag og hygge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

På IsVærftet kan du smage is fra Kastberg Gourmet is og Ryå is. Vi er stolte af at kunne tilbyde en velsmagende is af meget høj kvalitet. Sortimentet er varierende, men man vil altid kunne finde 

  • Saltet Karamel
  • Lakrids
  • Nougat
  • Jordbær
  • Vanilje
  • 2-4 sorbet-is som er laktosefrie

I højsæsonen er det muligt at vælge mellem 2 slags softice

  • Vanilje
  • Jordbær, Lakrids, Mango eller Kærnemælk (Koldskål)

Følg med på vores sociale medier, hvor vi altid lægger op hvilken softice vi tilbyder.

Is-mageren fra Silkeborg

Joachim var 21 år, da han sprang ud som iværksætter og stiftede Kastbergs Gourmet is i Herning. Ambitionen var at etablere et lille ismejeri, som kunne lave og sælge is og sorbet til nærområdets restauranter. I dag samarbejder Joachim med de førende grossister, og kan således levere sine produkter i hele Danmark. Virksomhedens vision er identisk med den oprindelige, at virksomheden skal fremstille is og sorbet i høj kvalitet, som glæder store og små mennesker. Isen er  eksklusiv fordi den kun kan nydes i ishuse eller på restauranter.

Kastbergs is, sorbet og softice af lavet af de bedste råvarer og robust håndværk. Såfremt det er muligt er råvarerne danske fx er jordbærrene fra Samsø, solbærrene fra Kjellerup og frisk mælk fra Them. Siden 1888 har Them Andelsmejeri lavet mejeriprodukter af god mælk fra lokale gårde. Det gør de fortsat, og er det mejeri i Danmark, som ligger tættest ved sine gårde. Den fjerneste ligger kun 30 km fra Them.

Se mere på www.kastbergs.dk

Ryå Is

Tilbage i 1888 var Aabybro Mejeri et andelsmejeri, grundlagt af bønder fra syv omkringliggende gårde i Vendsyssel. Mejeriet blev anlagt ned til Ryå, så vandet fra åen kunne bruges til at køle mælken ned. Produktionen bestod primært af ost, mælk og smør, både til lokalområdet og eksport.

I 1968 købte Anker Lindhardt mejeriet og drev mejeriet videre. Da et nyt produkt slog bunden ud af smørmarkedet, valgte mejeriet, anført af sønnen N.H. Lindhardt, at sadle om og i stedet fremstille flødeis. Isen skulle naturligvis kaldes RYÅ IS, som en hyldest til mejeriets lange historie ved Ryå.

Se mere på www.ryaais.dk